Aptus Wallenstam Råcksta

Dags att uppgradera ert befintliga system?

Har ni ett system idag som är runt 10 år och börjar kräva mer och mer service? Komponenterna i systemet börjar gå sönder allt oftare? Det börjar bli problem med att få tag i reservdelar och priserna på delarna har blivit löjligt dyra?

Eller har ert system har helt enkelt tjänat sitt syfte och det är nu dags att uppgradera till ett nytt modernt system med de senaste funktionerna som erbjuds på marknaden?

 

Uppgradering?

När vi uppgraderar ditt system byter vi ut delarna i systemet men återanvänder befintligt kablage och på så sett får ni ett nytt system med minimal åverkan på fastigheten och en betydligt bättre pris. Nya systemet behöver nödvändigtvis inte vara av samma märke beroende på vad ni vill ha för funktioner.

 

Befintliga brickor och användare

Vi erbjuder möjligheten att flytta över befintliga brickor till nya systemet. På så sett har ni möjlighet att fortsatt använda befintliga brickor när nya systemet är monterat.

Vi rekommenderar dock att byta ut brickorna i systemet för att få bättre kontroll på brickorna. Beroende på vilken läsarteknik man använder är det inte säkert att gamla brickor fungerar.

Befintliga funktioner

Vid bytet ser vi till att viktiga funktioner som porttelefoni, läsare, bokning av tvättstugor med mera fungerar. Vi hjälper till med flytt av befintliga bokningar till nya systemet vid behov för en så smidig övergång som möjligt.

 

Nya funktioner

Med ett modernare system kommer nya funktioner. Vi går igenom dessa med er och ni väljer själva vilka ni vill använda. Vill ni lägga till eller ta bort funktioner vid senare tillfälle är det inga problem, vi hjälper er.

 

Hantering

Med ett nytt system kommer nya funktioner och gränssnitt. Vid uppgradering ingår enklare genomgång i hanteringen av systemet. 

 

Paketpris

Vid uppgradering av systemet erbjuder vi ett förmånligt paketpris för material, installation, hosting, service samt förvaltningstjänst. Begär en offert för ett pris till er fastighet.

Service, support och underhåll

Vi jobbar långsiktigt! Vår ambition är att våra kunder är nöjda, även flera år efter installationen. Läs mer om service, support, underhåll samt administration via länken nedan.