Ett hotell åt ert system.

Ert system har en databas där allt sparas och har funktioner som kräver en webbserver för att kunna nyttja.
Istället för att sköta och underhålla en egen server hyr vi ut serverutrymme till ett väldigt förmånligt pris.

Vi erhåller databas, applikation samt webbserver utrymme för passer/boknings -system.
Detta gör att ni med vår Hosting kan utnyttja alla funktioner som ert system erhåller, till exempel lägger vi upp funktioner för webbadministration, webbokning via app/webbläsare och användarportal.

Vi sköter drift, backup, uppdatering och funktion.

För att ert system ska vara säkert ser vi till att backuper utförs på era system och våra servrar samt håller dom uppdaterade.

Ni har full åtkomst till ert system.

Ni har själva full administrativ åtkomst till ert system, vi tillhandahåller tjänsten för att ni ska kunna nyttja ert system fullt ut.

Administrativ och teknisk support.

Är ni i behov av support har vi lång erfarenhet av systemen och erbjuder administrativ och teknisk support.
Vi utför även service och underhåll på system om det behovet finns.

Vilka system

Idag kan vi lägga upp system från bland annat Aptus och RCO.
Kontakta oss om du har något annat fabrikat som du vill att vi driver hosting.

Aptus
RCO

Varför Hosting?

Mycket av kunskapen, underlaget och skötsel av systemen försvinner med åren och samtidigt ökar behovet av backuper då datorn som innehåller databasen till systemet blir äldre och risken för haveri ökar.

Man byter styrelse, inloggningar försvinner, insatta personer flyttar. Sköter man inte systemen och dess backuper kan man få problem om systemets dator går sönder och databasen inte längre går att komma åt och det kan bli en kostsam historia.

 

Med vår Hosting slipper ni tänka på detta och ni har även full tillgänglighet till systemet och alla webbaserade funktioner systemen erbjuder. Byter ni styrelse/administratör tillhandahåller vi manualer och systeminformation om det saknas.

Vad vi erbjuder

Med vår Hosting slipper ni hantering av server och mjukvaror och får möjlighet att använda de funktioner som systemet erbjuder. Ni får en enkel och smidig åtkomst till ert system direkt i webbläsaren för administration och boende har möjlighet till tjänster som webbokning m.fl.

Åtkomst

Webbläsaren

Hos oss kommer du åt ditt administrations program snabbt och säkert direkt i webbläsaren från din dator och du behöver inte installera någon programvara  för att göra ändringar eller uppdatera ditt system.

Detta är absolut det det enklaste och smidigaste sättet att ansluta säkert till ert system.

Fjärrskrivbord

Fjärrskrivbord är ett program som redan finns installerat i alla windows datorer. När du ansluter med fjärrskrivbord kommer du åt ditt systems administrativa program.

Detta är oftast förstahandsvalet för tekniker som ska arbeta i ert system med programmering eller felsökning i systemet.

Administration

Programvara

Du administrerar ditt system med systemets egna programvaror, vi använder ingen tredjeparts program för ditt system. Detta innebär också att du fortsatt använder program som du är van att arbeta i.

Webbapplikation

Systemen har även webbapplikation för administration via webbläsaren. Använder ni idag dessa så kommer ni fortsatt kunna använda dem även hos oss. 

Alla system hos oss förbereds med dessa applikationer och kan aktiveras om ni väljer att använda dem.

Boende

Användarportal

Beroende på system finns en webbportal för boende för att kunna boka tvättstugan, spärra brickor och ändra inställningar under sin egen lägenhet. Ni väljer själva hur mycket som boende i er fastighet får tillåtelse att göra. Nedan är några funktioner som finns att tillgå.

Info / Portregister -tavlor

Agera / Fastic

Har ni redan trapphus tavlor för portregister och fastighetsinformation så kommer dessa fortsatt fungera hos oss. Även funktion för bokning genom tavlan är förberett.

Server

Underhåll, backup och säkerhet

Ni slipper tänka på underhåll av servrar och programvaror. Vi ser till att backup av ert system utförs regelbundet och att våra servrar fungerar som dom ska. Ni ansluter till ert system över Https(SSL) för säker anslutning. 

Administration och support

Support

Ni kan fortsatt använda valfritt företag för support av ert system. Ni väljer själva vilka som ska få åtkomst och vilka behörigheter dom ska tillgå.

Är ni i behov av teknisk support av ert system erbjuder vi detta till våra kunder.

Administration

Vill ni slippa hanteringen och administrationen av ert system?
Som kund hos oss erbjuder vi administrativ hantering, kontakta oss för mer information.  

Licenser

Licenser från tillverkarna ingår inte i vår Hosting utan måste eventuellt köpas till. Vi informerar och hjälper självklart även till med detta. Har ni redan licenser till de tjänster ni vill använda så fungerar dom även hos oss och inga nya behöver köpas in. I vissa fall kan uppgraderings licenser tillkomma, vi informerar då om detta.

Inte nöjd

Vår Hosting tjänst har inga bindningstider, vill du inte längre vara Hosting-kund till oss kan du när som helst avsluta tjänsten och begära ut er databas. Databasen skickas då till er och all data från systemet raderas hos oss.

Bostadsrättsförening

Vår Hosting är en förmånlig tjänst för bostadsrättsföreningar som vill att fastighetens system förvaltas och kan fortsatt  administreras på ett enkelt och säkert sätt.

Förvaltare

Är ni förvaltare över många fastigheter så erbjuder vi några extra funktioner som samlade system under en inloggning, egen domän m.m. Kontakta oss så berättar vi mer.

Pris

Nya priser 2023 för Brf, förvaltare och företag.

Uppläggningsavgift på 3000 kr per system tillkommer (engångskostnad).
Priser exkl moms.

499 kr

Mindre Brf

1 – 200 lägenheter

649 kr

Större Brf

201+ lägenheter

Offert

Förvaltare/företag

Kontakta oss.

Vad ingår i kostnaden?

I den löpande avgiften ingår serverutrymme för er databas och programvaror och webbserverutrymme till hemsidor egen sub-domän som är kopplat mot systemet. 

 • Serverutrymme med drift och backup av ert system.
 • Webbutrymme under egen sub-domän med hemsidor kopplade mot ert system.
 • Egen inloggning med full behörighet för administration av systemet.
 • Fri support av Hosting-tjänsten. 
 • SSL-certifikat för säker anslutning till webbsidor och system.
 

Vilka kostnader kan tillkomma?

Kostnader för licenser från tillverkaren kan tillkomma beroende på system och vilka funktioner ni väljer att använda i systemet. Har och äger ni redan licenser används dessa fortsatt hos oss.

 • Licenskostnader från system-tillverkaren.

Vad mer?

Tillval av tjänster.

 • Support/hantering av ert system till förmånligt pris.
 • Service-avtal för drift och funktion av ert system.

Intressant?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart som möjligt.

  Hosting
  BrfFörvaltare

  Jag vill helst bli kontaktad via